Email: info@icomp.sk
Tel: +421 948 053 456

Alarm JABLOTRON 100+ nezabezpečuje iba vašu domácnosť. S týmto alarmom, pridaním ďalších rozšírujúcich súčastí, dokážete vytvoriť inteligentnú domácnosť, ktorú môžete ovládať prostredníctvom aplikácie MyJABLOTRON. Diaľkovo zvládne zapnúť kúrenie, otvoriť garáž, zapnúť alebo vypnúť spotrebiče alebo aj celkové elektrické okruhy. Chráni vaš dom pred požiarom a zaplavením.

myjablotron_app.png

Zapínanie a vypínanie

Ovládanie vašej domácnosti je totožné s ovládaním alarmu JABLOTRON 100 - pomocou jedného tlačidla, príkazom cez mobil, či už hlasom alebo SMS, diaľkovým ovládačom alebo pomocou aplikácie MyJABLOTRON z ktoréhokľvek miesta môžete spustiť napríklad zavlažovací systém, klimatizáciu, kúrenie apod.

JA-114E+JA-113E+JA-112E_sk.jpg

ja-154j.png

Akcie v kalendári

Využitím kalendára dokážete automaticky jednotlivé zariadenia zapínať a vypínať. Jednoduchým plánovaním tak zaistíte napr. osvetlenie chodníka pri svojom dome a to aj počas celej zimy.

kalendar-akcii.png

Automatické akcie

Zautomatizujte si jednotlivé po sebe nasledujúce akcie. Vypnutím alarmu sa môžu automaticky rozsvietiť svetlá, zapnúť hudba alebo spustiť podlahové kúrenie.

automaticke svietenie.png

Tieto nekonečné možnosti automatizácie alarmu JABLOTRON 100 spravia z obyčajného domu vášho pomocníka.

 

Ovládanie kúrenia

Alarm aj kúrenie vo vašom dome môžete ovládať  jedným systémom. Zmenu teploty z komfortnej na ekonomickú, v prípade potreby, vykonáte zároveň s aktiváciou alarmu.

ovladanie-kurenia.png

Aplikácia MyJABLOTRON vám okrem toho umožní reguláciu a sledovanie aktuálnej teploty na diaľku.

Otvorenie garáže zablikaním

Už nemusíte pred príchodom hľadať ovládač od garážovej brány, stačí bliknúť diaľkovými svetlami a garáž sa vám otvorí. Bránu môžete v prípade prichádzajúcej návštevy otvoriť i na diaľku prostredníctvom aplikácie MyJABLOTRON.

otvorenie-garaze.png

Osvetlenie cesty k vášmu domu

V zime sa stmieva omnoho skôr. Spríjemnite si preto návrat domov a nastavte alarm JABLOTRON 100 tak, aby v príslušnú dobu rozsvietil prístupovú cestu. Svetlá môžete zapínať alebo vypínať podľa potreby. Použite na to kľúčenku, ktorou zároveň zapínate alarm a otvárate garáž.

osvetlenie-chodnika.png

Automatické rozsvietenie po príchode domov

Nahmatať vypínač v tme, s plnými rukami nákupu, je dosť obtiažné. Svetlá vo vašom dome sa automaticky rozsvietia vypnutím alarmu alebo vstupom do určitej miestnosti. V ľubovoľných miestnostiach možno nastaviť rozsvietenie ľubovoľného počtu svetiel.

rozsvietenie.png

Zavlažovanie trávnika automaticky alebo na diaľku

Ani so zalievaním trávnika počas vašej dovolenky namusíte mať starosť. O všetko sa postará JABLOTRON 100. Zavlažovanie trávnika môžete zapnúť na diaľku prostredníctvom aplikácie MyJABLOTRON alebo si ho môžete nastaviť aj vopred v kalendári na konkrétny čas.

zavlaha.png

 

A veľa, veľa ďalších automatizačných možností... 

Všetko toto môžete ovládať pomocou

JA-114E.jpgKlávesnice so segmentami

app-myjablotron.jpgMobilnej aplikácie v smartphone

web-app.jpgWebovej aplikáce

klucenka.jpgKľúčenky